2012-01-19 08:29:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz, legyen mértékletes

Napi horoszkóp január 19.-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most csapódnak le az elmúlt napok eseményei: ha jól cselekedett, minden öntől telhetőt megtett, akkor csupa kedvező jelet kap, ami növeli biztonságérzetét. Ellenkező esetben össze kell kapni a magát, és minden bepótolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szervezőképességével kápráztathatja el környezetét. A szerencse is kíséri azonban, nemcsak a saját tetterejére számíthat, hanem az égiek segítségére is. Mintha minden pillanat új lehetőséget hozna: vegye észre, használja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Fogadja nyitott szívvel kedvese közeledését. El akarja kápráztatni önt, de ez csak akkor fog sikerülni, ha ön vevő a közeledésére. Győzze le fáradtságát: a közösen töltött esti program maradandó élmény lehet, összekötő kapocs.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az élet akkor szép, ha legalább ketten megosztják egymással az ételt és a lakhelyet. Ha meg akarja tartani kedvesét, használja e napot a kényeztetésére. A zajos program helyett válassza inkább az édes-kettest. Fő a meghittség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyén túl sokat követelnek öntől, és nem áll eléggé ellen. Néha a kevesebb több. Értesse meg a főnökeivel, hogy a mennyiség könnyen a minőség rovására mehet. A gondolkodáshoz idő kell. Csakúgy, mint a széphez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kollégáival eszükbe jut, hogy a mai napon pótolják be azt, amit Szilveszterkor esetleg elmulasztottak. Remek ötlet, de sajnos holnap még dolgozni kell. Bármily csábító is az este, legyen mértékletes a mulatásban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma eszébe juthat, hogy lemérje a szerencséjét. Talán tehetne egy próbát a lottózóban, vagy a sorsjegyárusnál. Nagyobb kockázatot vállalni kár: azért a kaszinót jobb elkerülnie. A bliccelés azonban nem szerencsejáték.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán bizonytalannak érzi magát: egyfajta pánikhangulat vett erőt önön, aminek nemigen találja a magyarázatát. Ha magányos, akkor valószínűleg a hiányérzet, ha párban van, akkor a kapcsolati problémák lehetnek a baj forrásai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma különösen szeszélyes, pedig jobb volna gátat szabnia csapongó kedvének. Inkább kerülje a veszélyt, ne vegyen részt a kivagyiságban, főleg a közlekedésben ne. A szerelemben kockáztatni csak akkor szabad, ha nincs mit vesztenie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezen viseli a munkahelyi bezártságot: ha teheti vegyen ki szabadnapot, vagy legalább az ebédidőt töltse a szabadban. Egy séta a téli tájban felüdíti borongós lelkét. És ki tudja: talán még találkozhat is valakivel…

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mintha zűr lenne ön körül, amit maga kavart magának. Mindig az élre akar törni, mindig érvényesíteni akarja önmagát, a saját igazát. Közben, pedig megbánthatja azokat, akiknek épp az igazát akarja bizonyítani. Bölcs taktika ez?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most már ideje lenne véget vetni a családi viszálykodásnak. Kicsinyessége már azt is bántja, aki pedig legjobban szereti önt. Legyen nagyvonalú, hiszen ön alapjában véve az. Engedje el a bántást, induljanak tiszta lappal!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: